Uslovi korišćenja

Ови Услови и одредбе се примењују када наручите онлајн са:

BurGerMANIA

БурГерМАНИА

Адреса: Војводе Степе 335, Београд 11010, Србија

Јавни телефон: +381 65 2190030

Валута менија: РСД

(у даљем тексту „Ресторан“ или „Ми“ или „Ми“)

Ови Услови и одредбе се примењују на вас као клијента за онлајн наручивање (у даљем тексту „ви“ или „корисник“ или „клијент“)

ПАЖЉИВО ПРОЧИТАЈТЕ ОВЕ УСЛОВЕ И ОДРЕДБЕ. АКО НЕ ЖЕЛИТЕ ДА СЕ ОБАВЕЗУЈЕТЕ ОВИМ УСЛОВИМА И ОДРЕДБАМА, НЕ ТРЕБА ДА ПРИСТУПАТЕ И/ИЛИ КОРИСТИТЕ ОНЛИНЕ НАРУЧИВАЊЕ (У даљем тексту „ПРИЈАВА ЗА ОНЛИНЕ НАРУЧИВАЊЕ“). ПРИСТУП И/ИЛИ КОРИШЋЕЊЕ ОНЛАЈН НАРУЏИВАЊА ОД ВАШЕ КОЈИ БИСТЕ СМАЋАЛИ ДА ПРИХВАТАТЕ ОВЕ ОДРЕДБЕ И УСЛОВЕ.

У складу са важећим законским прописима на снази, можемо, по сопственом нахођењу, с времена на време изменити или на други начин изменити Услове коришћења. Препоручујемо вам да пажљиво прочитате, сваки пут када наручите онлајн, Одредбе и услове јер они могу утицати на ваша права.

Ови Услови и одредбе описују опште одредбе и услове онлине наручивања између нас и Вас и различита права и обавезе Страна.

Ради јасноће, ови Услови се примењују (такође) у случају онлајн наручивања путем апликације (у даљем тексту „апликација за онлајн наручивање“ или „апликација“; апликације су апликација за онлајн наручивање коју користи Клијент да наручи различите производе и/или услуге (у даљем тексту „производи“ и/или „услуге“).

Апликација за онлајн наручивање је у власништву и којом управља давалац лиценце уговора о лиценци у вези са коришћењем апликације за наручивање путем интернета.

Без утицаја на општост ових Одредби и услова и ради јасноће, такође морате поштовати уговор о лиценци у вези са коришћењем апликације да бисте наручили онлајн.

Ресторан ће учинити све што је потребно да осигура да су информације у вези са онлајн наручивањем тачне и поуздане. Међутим, ово не може бити непогрешиво и понекад може доћи до грешака. Требало би да предузмете одговарајуће кораке да проверите све информације у вези са онлајн наручивањем пре него што их употребите. У максималној мери дозвољеној у складу са важећим законом, Ресторан се одриче сваке гаранције или заступања било које врсте, било експлицитне или имплицитне, у вези са било којим питањем у вези са онлајн наручивањем, укључујући без ограничења доступност апликације за наручивање на мрежи.

Ресторан може с времена на време да ревидира информације у вези са онлајн апликацијом за наручивање и/или процесом и задржава право да изврши такве промене без икакве обавезе обавештавања бивших, садашњих или потенцијалних клијената. Ресторан ни у ком случају неће бити одговоран за било какву индиректну, специјалну, случајну или последичну штету која проистиче из било каквог коришћења информација садржаних овде и/или у вези са процесом онлајн наручивања.

Наручивањем путем интернета, потврђујете и сагласни сте да коришћење апликације за онлајн наручивање и/или процеса на сопствени ризик иу максималном обиму дозвољеном у складу са важећим законом, ни под којим околностима, нећемо бити одговорни за било какве директне, индиректне, случајне , посебне, последичне или казнене штете, губитке, трошкове или издатке нити за било какав губитак профита који је резултат коришћења или немогућности коришћења овог онлајн наручивања и/или било које апликације и/или материјала на било ком сајту који је повезан са овим онлајн наручивање апликације (укључујући, али не ограничавајући се на било које вирусе или било које друге грешке или недостатке или кварове у преносу рачунара или мрежној комуникацији) чак и ако смо обавештени о могућности такве штете. Поред тога, не можемо прихватити никакву одговорност у вези са било каквим променама у садржају апликације за онлајн наручивање и/или процеса од стране неовлашћених трећих лица. Све изричите или имплициране гаранције или изјаве су искључене у максималној мери дозвољеној према важећем закону.

Апликација и/или процес за наручивање на мрежи могу укључивати садржај, информације или везе ка трећим странама или сајтовима трећих страна. Ресторан није одговоран за садржај таквих сајтова, нити за садржај рекламирања или спонзорства треће стране, нити за њихову усклађеност са било којим прописима. Линковима се може приступити на сопствени ризик корисника и Ресторан не даје никакве изјаве или гаранције о садржају, потпуности или тачности ових линкова или сајтова који су повезани са овом онлине апликацијом за наручивање. Сагласни сте да ћете сматрати безопасним и ослободити Ресторан од било какве одговорности која произилази из вашег коришћења информација од треће стране или вашег коришћења било које веб странице треће стране.

Осим што је другачије изричито наведено, све информације у вези са апликацијом за онлине наручивање (укључујући без ограничења слике, дугмад и текст) су власништво и/или доступне уз дозволу

Ovi Uslovi i odredbe se primenjuju kada naručite onlajn sa:

BurGerMANIA

Scroll to Top